Brazil, Brazil!!

Oon niin samba fiiliksissä täällä. Mulle tulee heti Braziliasta mieleen aurinko, kuumuus ja samba. Tällä viikolla treeneissäkin on vuorossa samba.

 Yhteistyön tiimoilta Kauneudenkauppa.fi oli lähettänt minulle pikku paketin, joka sisälsi nämä 



Sain testiin nämä mini ihanuudet. Sormet syyhyen pääsen testaamaan nää.  Noi värit <3 AH!


Lakat kuuluvat Opin tämän kevään Brazil kokoelmaan.


Tutustutaan ensin  Copacababies settiin !



 Setissä on 4 lakkaa ja pullo koko on 3,75ml.  Lakat on  taattua Opi laatua. 


Next Stop...The Bikini Zone



Tämä tarvii enemmän kun kaksi kerrosta peittääkseen kunnolla. Violetti tulee kivasti tuosta harmaan keskeltä esiin ja kaunis shimmeri tässä on. Auringon valo saattaa saada tämän lakan heräämään henkiin ihan uudella tavalla.
Pari eri merkin duochromea mulla on ennestääkin enkä oikein osaa sanoa mitä mieltä näistä duochromeista oikein olen. 

Kiss Me I´m Brazilian


Sulokkaan vaaleanpunainen väri. 

AmazON...AmazOFF



Tämä väri on mielenkiintoinen ainakin mun mielestä, vihreän sininen. Tässä on hiven shimmeriä mukana, ei ole creme vaikka aluksi luulin. Kynsille meinaan laittaa kyllä kolme kerrosta kun tällä lakkaan. 

Where Did Suzi's Man-go?


Uuuu, juuri tällästä oon himoinnu ja nyt se on tässä. Todella kesäinen väri ja just sellanen mitä vois lipaista :)


Toinen setti on Beach Sandies, liquid sand 

Mini on kaunista


ja kuten nimestä voi jo päätellä,nää on hiekkalakkoja... JEEEE! Tekstuurilakat on lähellä sydäntäni ja kaiken kruuna pieni Bling  <3 Iso plussa myös siitä, ettei pinta ole mohkurainen vaan hivenne harkeahko.  Tässä on myös 4 3,75ml lakkapulloa.

Samba-dy Loves Purple


Nimikin kertoo jo kaiken :)

I'm Brazil Nuts Over You


Tää todellakin natsaa ja tähän vielä vierelle kaunis rusketus.

What's a Little Rain Forest


Tässä on kaikista vähiten blingiä seassa  mutta kyllä mä  nään pieniä välähdyksiä valon osuessa

You're So Flippy Floppy


Tämä on  tosi raikkaan  ja kirkkaan keltainen. Wuhuu, toinen keltainen Opin lakka kuukauden sisään.

Kaikissa on kaksi kerrosta lakkaa enkä ole laittanut päälle topparia. Jokuset olis tarvinnu kyllä kolme kerrosta. 

Oli muuten todella vaikeaa päättää mitä näistä kaunokaisista kokeilisin ekaksi. Päädyin What's a Little Rain Forest? lakkaa vaikka mulla olikin juts viimeksi myös tekstuurilakat,tää sininen vaan jotenkin huusi mun nimeä :) 


Mulle tulee tästä mieleen kirkas turkoosi merivesi



Jos kiinnostuit lakoista ja haluat saada omat ihanuudet niin omasi voit tilata Kauneudenkaupan silvulta ja sinne pääset tästä.
 Laita tilauksen yhteyteen myös koodi dioriina, niin saat itsellesi  tilaajalahjaksi Opin 2014 seinäkalenterin joka on muuten  UPEA.  Kalenterin saat tehdessässi ihan millaisen Opi lakka tilauksen tahansa, ei tarvitse koskea juuri näitä lakkoja. 
 Kauneudenkauppa.fi on  bm International Oy: n verkkokauppa ja bm Internatiol on Suomen virallinen Opin maahantuoja. 

Tässä pieni kurkistus  
muuten siihen kalenteriiin :) 

En viitsinyt paljastaa tulevia kuvia 



Näkyikö tuttuja vai kiinnostaako jotakuta tehdä treffit jonkun näiden lakkojen kanssa? :)

Linkit olen laittanut ihan vaan  teitä varten, en hyödy niitten klikkailuista taikka tilatuista lakoista mitään.

Sokeria, glitteriä ja leimaa


Nyt oli jo aika laittaa kynsille hieman hiekkaa ja siihen löytyikin kaks ihanan keväistä lakaa Kikolta. Molemmissa oli mukana myös hieman shimmeriä.

W7:Pink Debris Kikot: 451 ja 639

 Lisä kimallusta kynsiin antoi W7, joka kyllä on vaaleanpunainen, mukana pieniä hologlittereitä. Multa puuttuu kokonaan oransiin menevä glitteri eli jos joku tietää sellasen niin otan tiedon ilolla vastaan. 

Keskisormeen  alle laitoin tietenkin Isadoran Peel Off Basen ja muihin kokeilin ekaa kertaa miitistä saatua  Make Up Storen Moisturizer aluslakan.


Tämä tuote on tarkoitettu kuiville liuskottuville kynsille kosteuttamaan niitä. Tätä voi käyttää ihan yksinäänkin, antaa keveän persikkaisen sävyn. Mun omat kynnet on päässy värjääntymään ja laitan tätä sitten pelkiltään kun oon saanu ne putsattua jotenkin.


W7: Pink Debris 
Näitä Kikoja en voi muuta kun ylistää! Peittävyys ja levittyvyys on vaan huippukamaa. Onneks näitä saa nyt vihdoin ja viimein tilattua tänne peräpohjolaankin. Viime vuonna ei vielä se ollut mahdollista. Suosittelen muitakin Kikon kosmetiikkaa kokeilemaan. Tuun tekemään niistä jossain vaiheessa myös postauksia. Tästä pääset kurkkailemaan sivuja jos kiinnostaa. 

Kiko 451

Vaikka näissä onkin ihanat sävyt halusin kokeilla vielä leimoja. En oo koskaan ennen hiekan päälle leimannu ja muutenkin tää leimailu on mulla vielä aika alkutaipaleella. Eli harjoittelu asteella. Laataksi valitsin yhden uusista Pueenin laatoista, pueen26. Tilasin ne Cesarsshopista.

 Leimalakaksi valitsin Konadin punaisen lakan sen olen tilannut kanssa Cesarsshopista.



Laitoin vielä yhden kerroksen tuota Pink Debristä
Leimojen kohdistaminen vaatii TODELLA paljon harjoitusta.




Tälläsiä tällä kertaa

Olkoon maanantai meille kaikille Ihana! 

Voihan vinyyli

FAIL!!


Kynsipiireissä tällä hetkellä on kynsivinyylit kuumaa kamaa. Itekkin sorruin siihen kun lueskelin Sissin blogia ja oli tehnyt tosi nätit kynnet käyttäen vinyyleitä.



 Vinyylit tilasin täältä ja otin vaan kaksi liuskaa ensin testiin. Postit on muuten edulliset ja tuli muuten ihan muutamassa päivässä. 
Nämä on paljon helpompia käyttää kun teippailut. Mulla ainakin menee hermo jos yrittää vähänkin monimutkaisempia teippailuja tehdä :D 

Lakoiksi valitsin mun ihka ekan Essien lakan Cocktails & Coconuts.




Ei ole sitte yhtään mun väri ollut ennen, mutta ihastuin tähän kun näin tällä tehtyjä lakkauksia. Onhan tää nätti ku mikä.




 Tämän olen tilannut Ebaysta (jos joku haluaa, voin etsiä sen myyjän) ja nyt ymmärrän niitä kirottuja puheita kapeasta sudista. Mulle tuottaa tuskaa saada nättiä jälkeä tolla ruipelolla. Sain aikaiseksi myös kivoja ikkunoita.  Aluksi kun levitin tätä ni katoin,et onko tää joku testuuriversio???? mulla ainakin näytti ihan hiekkaiselta märkänä, muuttui kyllä normaaliksi kuivuessa. 

Toiseksi lakaksi valitsin Kikon ihanan 389. Tässä on kunnolla pigenttiä ja peittää hyvin jo yhdellä kerroksella. 

No vinyyleiksi valitsin tietysti ne vaikeammat tähdet ja haukkasin ihan liian ison palan näin alkuun. Olisi todellakin pitänyt kokeilla ensin noita chevroneita eli sitä siksakin näköistä kuvioita. 




Noiden kanssa tarvii olla tosi tarkkana, että kaikki reunat on kunnolla kiinni kynnessä. Mulla ei ollut, joten keskisormessa EI ole nyt mitään kuviointia. Seuraavalla kerralla oltava tarkempi.



Näihin en ole todellakaan tyytyväinen ja ajattelin ensin etten tee edes näistä postausta, mutta sitten aattelin et menköön. Eihän sitä aina voi onnistua,eihän...
 Lakat on ihanat. Niistä tykkään todella paljon :) Nämä lähti kyllä vaihtoon ja heti :D 

Maaliskuun Livbox

Tässä kiireitten keskellä melkein pääsi tämä unohtumaan. Ensi kuun boxi tulee kyllä ajallaan eikä näin jälkijunassa. 

Tämän kuun värinä oli vaaleansininen.




Beyoncé, Rice Edp




Addiktoiva kukkainen tuoksu, joka avautuu yhdistelmällä bergamottia, aprikoosia ja basilikasorpettia. Sydäntuoksussa kukkivat kultainen orkidea, freesia ja jasmiini. Tuoksun viimeistelee aistilliset kashmir myski, vetiver ja puun tuoksu.
 Ovh 31 €/ 30 ml 

Ite oon vähän kahdenvaiheilla tämän kanssa. Escadan tuoksut on ne mun juttu aikapitkälti mutta joku tässä on, minkä takia tuoksuttelen rannetta vähän väliä. Ehkä kuiteinki toi myski tökkii sen verran,ettei tästä mun lempparia tuu. 

L'Oréal Paris, Elvital Fibralogy Thickness Booster




Tehostaja, joka auttaa tekemään hiuksista paksummat. Filloxane-aineosa menee hiuksen sisään ja levittyy hiuskuidun sisälle antaen hiuksille enemmän rakennetta. Shamppoo pesun jälkeen levitä Thickness Booster-tehostajaa reiluisti hiuksiin, älä huuhtele. Käytä tämän jälkeen normaaliin tapaan poishuuhdeltavaa hoitoainetta. Saadaksesi maksimaalisen vaikutuksen käytä tuottetta 2 kertaa viikossa yhdessä Fibralogy-tuotesarjan kanssa. Ovh 7,90 € / 30ml ( boxissa täysikokoinen ) 

Tästä tuotteesta en voi kyllä kertoa mitään kokemuksia, koska tällä hetkellä mulla on pidennykset. Testailen tämän sitten kun olen poistanut nämä. Mun hiukset on todella hentoset ja jos tää auttaa siihen niin Avot!!

Clinique, Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Color Balm
( Olipas siinä pitkä nimi ) 








Kostettava, värillinen huulivoide kynän muodossa. Antaa kauniin täyteläisen värin. Kosteuttaa tehokkaasti kuivia ja rohtuneita huulia. Antaa huulille sekä välitöntä- että pitkäaikaista kosteutusta. Ei tarvitse teroittaa. 
Ovh 22,30€ / 2 g ( Boxissa norm.koko ) 

Tykkään, tykkään tykytyky, tykkään! Pigmenttin täyteläsyys yllätti, koska luulin tämän olevan sellainen läpikuulta hieman väriä antava. Väri pysyy myös hyvin huulissa. Mulle osui vielä sävykin nappiin, mightiest maraschino. On ollut harkinnassa ostaa punainen huulipuna ja tää ajaa kyllä saman asian. Ihan rohtuneisiin huuliin en tätä kuitenkaan laittaisi, koska väri taitaa jämäntää kuitenkin niihin riekaleihin. Plussa myös siitä, ettei tarvi teroittaa. 

Lumene Lab, Age Preventing Suojaava Yövoide



Kosteuttaa tehokkaasti aj pitkäkestoisesti, ylläpitää ihon suojakerrosta ja antaa yön aikana uutta elinvoimaa iholle suomalaisen mustaherukan ja Hydra-Texturizer yhdistees avulla. Kehitetty viivästyttämään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Dermatologisesti testattu. Hypoallergeeninen tuoksu. Levitetään iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Ovh. 24,90 €/ 50ml ( boxissa 15ml )

Tuoksu on voiteessa ihan ok, ei mikään hassumpi. Koostumus yllätti sillä, että on todella kevyt yö-voiteeksi. Olen tottunut käyttämään jänkimpiä voiteita iltaisin. 

Louis Widmer, Selftan Cream



Tämä kevyt voide sisältää E-vitamiinia, joka suojaa ihoa haitallisilta vapailta radikaaleilta ja Aloe Veraa, joka kosteuttaa ihoa. Vaikuttava aine, dihydroksiasetoni (DHA) ruskettaa ihon pintaa. Rusketus häviää vähitellen muutaman päivän kuluessa. Ovh 18 € / 100ml ( Boxissa 15 ml) 

En ole itseruskettavien tuotteiden ystävä. Niin monta kertaa olen kuullut siitä, että lopputulos on ollut joko ihan liian tumma taikka sitten laikukas. En ole tätä kokeilut ja saas nähdä kokeilekokaan, ehkä sitten kun ei tarvi muutamaan päivään lähteä mihinkään, jos käykin kämmi. 

Oral-B, 3D White Luxe Glamor Shine



Tämä hammastahna poistaa tehokkaasti tummentumat jättäen hampaat valkoisemmiksi. Uusi, paranneltu koostumus poistaa jopa 90% hampaan pinnalla olevista tummentumista viidessä päivässä. Hammastahna ehkäisee myös uusien tummentumien syntymistä ylläpitäen hampaiden omaa valkoisuutta. Vahvistaa kiillettä ja antaa suuhun pitkäkestoisen raikkauden. Ovh 3,99 € / 75ml ( Boxissa norm. koko)


 Ootteko kokeillu näistä jotain? Mun lemppari oli ehdottamasti toi Lip Balm!

Seuraavaksi tuleekin sitten jo lakkauksia, vinyyleitä kohta asettelemaan.

Ihanaa perjantain jatkoja <3




Mitä löytyikään miittipussukoista

Tässä olisi vielä kurkistus noihin pussukoihin mitkä vilahtikin ja puhettakin oli jo tuossa edellisessä postauksessa. 

Oli ihanaa huomata kuinka yritykset lähtivät mukaan lahjoittamalla tuotteita kokeiltavaksi ja en ollut uskoa silmiäni, kun näin nämä kaikki. Olin siis miitin postitusvastaava.
 Kaikki pussukat olivat hieman erilaisia ja osa tuotteista tuli myös arvontojen kautta. Nämä tuottees oli siis minun kassissa.


Punanaamioi lahjoitti meille holokassit. Ei olisi parempaa kuosia ollukkaan kun holo :) 
 Make Up Store puolestaan lahjoitti meille isot kangaskassit.



Sokokselta saatiin We Care Icon kynsilakkoja

Väreinä: Magis las vegas, True frosty lilac,  True ice mint, True hot pink


Cosmeryalta minulle tuli myös lakkoja ja näistä ei olekkaan kokemusta lainkaan.
Värit: Shock value ja punaisesta puuttuikin nimi...

Top-kosmetiikalta sain Dependin 2 lakkaa ja kynän, samoin Seppälältä tuli kaksi lakkaa.

Depend: Chameleon 2083 ja 390 Seppälä: Party On! ja New Black

Consult Ladylta sain 2 China Glazen lakkaa + magneetin. Toinen on magneetti lakka ja toinen grackle.

Värit: Cling on ja Latticed lilac

Kosmetik4less:ltä saatiin itse valita muutamia tuotteita. Oli todella hankalaa ja sitte kun oli saanu tehtyä vaikean päätösen 3 lakkaa ei ollutkaan ja taas uudestaa päädyin näihin. Kaikki on uusia tuttavuuksia. Rajauskynää oon testannu ja on todella hyvä! Ihana nuden sävy ja ei liian kova.

Kostettava geeli, huultenrajaus kynä ja lakat: Do the Rittberger, Dear peach! ja Junior Championship

Mereneidiltä minun pussukkaani oli tullut tälläsiä tuotteita. Itse tykkään noista Attituden lakoista ja nyt osuikin tosi jänskän värinen lakka.

Kynsinauhaöljy, Peach, Attiuden lakka: City Romance, viila 240 grid, glitteripurkki ja tarra-arkki


MoYou London antoi meidän jokaisen valita yhden laatan ja se joka on tuolta tilannu, tietää kuinka hankalaa sen on kun siellä on NIIN monta ihanaa laattaa. Itellä on 3 laattaa. Mukana oli myös muutakin :)

Mikrohelmihyrrä, kynsinauhatyönnin ja laatta: Artist collekction -03

Adeninakin osallistui koristetuotteilla miittiin vaikka heillä on loppuunmyynti meneillään

Tarroja, leimalaatta ja kukkasia

JT-Cosmeticsilta saatiin Mia Secretin lakkoja ja myös alennuskoodin ja sen on myös teille lukijat! 
Eli TAJTC14 ja voimassa 30.4.2014 asti

Hiekkalakka vaaleanpunainen ja nimeltä Ice Cream

Sanna Tara Nail Art:lta sain koristehyrrän ja Mimaxilta sain kynsinauhaöljyn ja alennuskupongin.

Hyrrässä on kirkkaita kiviä ja tuossa kynsinauhaöljyssä on kukkasia tuolla pullossa vaikka ne ei nyt oikein näy



Dr.Hauschka lahjoitti meille käsivoiteet ja kynämallisen kynsinauhaöljyn.



NailCity saimme Zoyan lakkoja. Tämä on minun ensimmäinen Zoya. Sain ensiksi vihreän sävyisen lakan, joka sitten vaihdoin Sigin kanssa tähän. 

Rory


Viva la Divalta saatiin Nudie luomiväripaletin ja 3 glitterilakkaa. Kumpin taas ihan uusi tuttavuus mulle, joten innolla näitäkin testailen.

Lakat: Explosion, Fireworks ja Black out

AetNailzzilta mulle tuli sivellin, stardust, 3 kpl Nfun Ohin glittereitä, folio ( vaihdoin taas Sigin kanssa värejä ) ja strassikynä. Sellanen on ollutkin harkinnassa mulla :)



Nfu Ohit: keltainen BBGM-05, lila BBGM-21 ja kupari BBGM-29, stardust holo cadet blue

Royal Pinkiltä saatiin Ciatén folio ja caviaarisettejä. Sain ensin sen caviaarisetin ja onnekseni Anniina vaihtoi sen mun kanssa tähän folioon.



Lakan väri on Kiss chase

Edgy Polish  lahjoitti meille erilaisia indielakkoja ja mun pikku pussukasta kuoiutu tälläinen. On muuten mun eka indielakka. Saatiin myös lasiviila suklaakonvehti.

Lakka: My ten friends Zero-G


Kassien lisäksi saatiin Make Up Storelta kynsiliiman, aluslakan, kynsilakan ja koristeita. Vaihdeltiin Sigin kanssa koristeita niin, että molemmat pääsee kokeilemaan kaikkia koristeita eli piikkejä, pääkalloja, ruusuja ja perhosia.

Lakka on nimeltään Heidi ja aluslakka : moisturizer eli kosteuttava aluslakka, voi käyttää myös yksistäänkin. 


Kauneudenkauppa.fi lahjoitti ihanat OPIn seinäkalenterit, alekupongin  ja Desingner series lakkasetin.

Lakat:  DS pewter ja DS top coat. Kalentereita tuli muutama ylimääräinen ja yks niistä löytyy multa täältä kotoa ;)


Liisakin ilahdutti meitä tälläisellä pikkupussukalla :)



Gnaw maitosuklaalevy - Rakkaus

Sain kiitokseksi siitä kun oli postivastaava tälläsen Ihanan suklaa levyn. Tässä on punaisia ja valkoisia sydämiäkin. Ihanat!! tätä ei vaan raaski syödä vaikka suklaa-addikti olenkin 
:D


Tuotteista kertoilen sitten enemmän kera kuvien ja swatchien kun olen kerinnyt niitä testailemaan.


Tässä riittää testailtavaa ja kokeiltavaa taas pitkäksi aikaa ja kestää muuten jokin aikaa tikuttaa nää.




Kuvan tehnyt Sigi , kiitos <3


Iso kiitos vielä kaikille osallistuneille yrityksille!
Thank you all!!

Muutamia näistä saaduista tuotteista multa jo löytyykin joten joku ihana lukija pääsee niitä sitten jossain vaiheessa kokeilemaan :)  

Ai joo nii.... Kirpisteltiinhän me muuten kans

primo käsivoide ja koristelulakat sain Sigiltä

Tässä nää pari lakkaa mikkä ostin :DD Älkää antako mun OSTAA vähään aikaan mitään! :D